Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 de setembre del 2014

TOP 5 BOOKS




Heey dreamers!  Segona setmana! Va! Podem! 

Aquesta setmana toca els TOP 5 BOOKS. Molts m'havieu demanat recomanacions així que us porto els cinc millors llibres que he llegit de cada categoria. I perquè els separo en categories? Oi que no pots comparar peres amb pomes?  Si vols comparar compara entre els diferents tipus de pomes. Doncs passa el mateix amb els llibres. No pots comparar un d'amor realista amb una distopia ( per exemple) 

1. Obsidian ( Saga LUX)
2.  Caçadors d'ombres
3. Covenant
4. Vampire Academy
5. Hush Hush





1. El corredor del laberint
2. Divergent
3. Puro
4. Els jocs de la fam
5. The Host

1. Harry Potter
2. Memories d'Idhún
3. Allà on els arbres canten
4. Percy Jackson
5- Els herois de l'olimp


1. Lola y el chico de al lado *-*
2.Besos de murciélago
3. No està escrit a les estrelles
4. Un petó a Paris
5. A dos centímetros de ti




1. The maze runner
2. El Theorema Katherine
3. Ciutats de paper

Tots, absolutament tots els llibres d'aquesta llista, m'han fet emocionar, sentir... en definitiva.. els millors que he llegit. 

Els heu llegit? Us agradaria?

R E S P I R A .  V I U .  L L E G E I X.

5 comentaris:

  1. Hola!
    Has de llegir Eleanor & Park! Vaig llegir-lo en dos dies i em vaig enamorar dels personatges i de la història. Val MOLT la pena.
    Un altre llibre increïble és "Las vrntajas de ser un marginado". És un dels llibres que més m'ha impactat i que més m'ha fet pensar. Perfecte.
    Molt bona llista! Hi ha coses en les que coincidim exactament (After all this time? Always.) i d'altres en les que no, però ha estat genial!
    Petons,
    Amanecer

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      Si! La veritat és que són dos llibre que fa tems que estan a la meva wishlist! Els hi tinc moltes ganes i si no mel's pareu de recomanar encara més! :)
      Aiisshh Harry Potter és màgic. La meva llista canvia cada setmana per no dir cada dia :D excepte els primers que són els que verdaderament no podria viure sense ells, els altres van canviant de posició.

      Petoons :*
      Clars'4

      Elimina
  2. No em puc creure que hagis posat puro abans que els jocs de la fam! Sincerament puro no em va agradar gaire... en canvi els jocs de la fam... són la meva trilogia preferida!:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaa!
      La veritat és que la meva llista canvia cada dia :) Fa poc que he acabat puro i per a mi ha significat molt, potser no tant com va significar THG però tinc la saga llunyana pel que en aquests moments em decanto per Puro que el tinc més fresc. :)

      Ja es veu Everdeen15;) Però ja ho diuen, per a gustos colors :)

      Ens veiem, <4

      Clar's4

      Elimina
  3. Em fa gracia haver llegit nomes un d'ells, suposo que em perdo bastant... M'agrada molt que els hagis classificat per comparar-los i les imatges aquelles amb les portades estaven molt be, la veritat es que m'encanta el format del blog :)

    Segueix aixi!!

    Marc

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!