Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 de setembre del 2014

Play

 Heey dreamers! Avui us porto un llibre que m'ha robat el cor.Un llibre que 'ha envoltat de música i noves sensacions. Un llibre que m'ha fet recordar. Perquè al cap i a la fi  llegim per oblidar però escoltem música per recordar qui som no?






  Títol: Play

· Autor: 
Javier Ruescas

· Saga: Eve

· Idioma: 
Castellà

· Persona: 
Primera 

· Pàgines: 509


Ningú diria que en Leo i l'Aarón són germans. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat. Però els dos desitgen alguna cosa. Mentre en Leo somia en fer-se famós sigui com sigui, l'Aarón no deixa de pensar com pot recuperar la seva novia, qui, desprès de guanyar un concurs i convertir-se en estrella mundial, s'ha tornat inaccessible. Un dia, remenant l'ordinador del seu germà, en Leo descobreix que l'Aarón té un talent increïble per a la música, i que ha composat i gravat diversos temes al mateix nivell dels hits del moment. Sense pensar, en Leo decideix donar-los a conèixer per internet, i molt ràpidament el fenomen Play Serafin _ el nom que li ha posat al canal de YouTube- estalla per tota la xarxa..




La veritat es que feia temps que el volia llegir pels bons comentaris i les bones ressenyes. No em cridava especialment l’atenció el tema, però tot i així, el dia abans de marxar de vacances el vaig comprar. I mare meva! Amb aquest llibre les meves vacances s'han convertit en les millors de la meva vida! No només el llibre, però si estàs en un lloc màgic, amb un llibre màgic i una família màgica sents que més feliç ja no pots estar :) 






"Així m'agrada germanet. Els Serafin contra el món!


Leo Serafin






"Dels dos, tu ets el més intel·ligent, el que més talent té i el més valent. Ni aquesta empresa, ni aquestes persones, ni aquest món podran amb tu quan et decideixis de veritat a agafar les regnes del teu futur. Quan jo desaparegui del mig, seràs tu el que arrasi. Serà a tu a qui la gent seguirà. I més et val fer-ho per la porta gran, com t'he ensenyat. El que decideixis fer amb la teva vida i com de lluny arribis...serà decisió teva. Aprofita l'oportunitat i deixa’ls a tots al·lucinant, em sents? Al·lucinant."


Serafin




" Ni la fama, ni els diners, ni els concerts m'havien fet sentir tan viu com aquell moment. Allà no necessitava la veu d'un altre per experimentar la felicitat i compartir-la amb l'única noia que he estimat.

Leo Serafin


" -Saps?- va dir- Mai t'havies assemblat tant al pare.      
- Saps?- vaig respondre jo separant-me- Mai m'havia sentit tant orgullós de sentir-te dir això.

Germans Serafin."

És un llibre increïble! Molt diferent a la resta. Jo no m'esperava per res que m’acabés agradant tant. És simplement un llibre increïble, perquè.. al cap i a la fi, qui no ha volgut ser famós? és com viure el típic somni que segur que molts heu tingut, i us ben juro que desprès de llegir el llibre ( la saga) ser mundialment famosa ( En plan Justin Bieber o Miley Cyrus) és l’últim que vull ser. 

És molt lleuger i fàcil de llegir. No te n'adones i ja estàs acabant el tercer de la saga. I això és perquè el Javier Ruescas escriu MERAVELLOSAMENT! Però sabeu quin és el punt fort del llibre? La complexitat dels personatges. Sobretot la del Leo, ja què és pot apreciar al llarg del llibre com el personatge madura mentre que l'Aarón, que sembla el més responsable encara necessita madurar a la seva manera. L'amor entre germans és un dels temes que més m'agraden. Un germà és pot convertir en el teu millor amic, i aquest és el cas. Però no deixa de ser un germà pel qual.. les baralles estaran assegurades!



M'encanta que els capítols estiguin dividits i parli en alguns l'Aarón i als altres en Leo. He de confessar que esperava alguna cosa més amorosa o que l'amor tindria més paper. Però el cas és que no la puc considerar Romàntica-Realista perquè ensenya més valors sobre la vida que sobre l'amor. Això sí jeje, si encara teniu el somni de viure una vida envoltats de fans potser al llegir el llibre us comenceu a qüestionar algunes cosetes.. Perquè al cap i a la fi, val més tenir bons amics i lleials que et coneixen de veritat que no un munt de fans que t'estimen però només a la imatge que s'han fet de tu, a com t'han idealitzat.



El que mes em va agradar? L'originalitat del tema. La fama. Sí, un tema molt comú, però ningú l'ha escrit mai com ell ( que jo hagi llegit). Aquest home.. fa màgia. Era com viure  un somni ( o una desilusió) *-*

Recomano que el llegiu perquè és verdaderament increïble. No tant com els que venen a continuació, tot s'ha de dir, però això no treu que continuï sent increïble.


I anem a pels personatges!


LEO: M'encanta! I m'encanta perquè té un munt de defectes, el més important? Només pensa en ell mateix. Fa coses que jo personalment no perdonaria ( l'Aarón és massa bo) però són els seus errors el que el fan madurar tant. I aquest canvi... és simplement espectacular ( parlem ara dels tres llibres). Estic simplement enamorada d’en LEO SERAFIN.




AARÓN:És el contrari del germà. Dolç, tendre, no vol atenció, i està feliç amb el què té. El que em passa amb aquest personatge és que em fa pena. Em fa pena de com "exploten" tant a una persona de bon cor. Al final, acabarà explotant. Ell només vol fer música, viure d'ella però no a aquest nivells. Ell no és feliç.. és que no ho veuen? Ho fa tot per amor al seu germà. I això és increïblement meravellós.Però hauria de pensar en ell abans que no sigui massa tard... per desgràcia, crec que ho és.




El final et deixa amb moltes, moltes, moltes ganes de més!. 

El millor? Els personatges.

El pitjor? Res!


                                                   NEVER TRUST A DUCK!

1 comentari:

  1. (COMENTARI AMB SPOILERS DE TOTA LA SAGA)
    Hii!!

    Dons a mi aquest llibre tame em va enamorar, i no nomes els llibres sino en tota la saga... crec que cada llibre evoluciona cap a millor i m'encantaa, tot i aixi potser el que mes m'ha agradat ha estat show, tot i que live no m'ha deixat indiferent
    M'encanten tooots els personatges, tots a la seva manera... i en el triangle de la saga soc teeam Emma!! Tot i que la Zoe m'encanta eeh...
    Laa veritat es que es llegeixx super rapid, enganxa moltissim (Show mel vaig acabaar amb una nit) i que t'encanta i vols saber rapidament la continuacio...
    La veritat es que ha estat una de les millors sagues que m'he llegit aquest estiu... i la veritat es que mels he pogut llegir bastant seguits..
    Moltss petoons :)

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!