Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 d’agost del 2014

8/814

Heey dreamers! Avui toca un llibre que segur que molts de voslatres heu vist a les llibreries. Un llibre d'un GRAN ( Sí, amb majúscules) Autor. Evidentment estem parlant de :

CIUTATS DE PAPER!


PD: Novetats! Aquesta he estat una setmana d'estrenes. Recordeu que el dia 1 d'Agost és va estrenar aquí la pel·licula de Vampire Academy. Una pel·licula que per desgràcia encara no he vist :(. Us demano, per tant, que si algun dreamer ja l'ha vist comenti explicant que li va semblar. 

I el dia quatre, es va estrenar a estats units l'ultim llibre de la saga LUX.Opposition. Llibre que no puc esperar per tenir-lo a les meves mans! 

4 comentaris:

  1. jo pregunto:
    On esta la ressenya???!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo responc<3:
      Sempre tardo unes horetes per fer-la :). Quan penjo això és perquè ja se sap quina serà. Aleshores em poso a escriure-la.

      Veig que deus ser nou/va així que et dono les gràcies per confiar en mi :) i donar-me una oportunitat.

      Ens veiem,

      Clars'4

      Elimina
  2. Hola, la veritat és que jo no m'he llegit el llibre de Vampire Academy però si que vaig anar a veure la pel.lícula (pel simple fet que es de vampirs ja té bastants punts). No sé si li fa o no justícia al llibre ja que a mi em va semblar com si en algunes parts s'ho prenguessin a broma però em va agradar bastant i vaig riure.
    Per cert m'agrada molt el teu bloc perquè és una manera de saber quins llibres em puc llegir, a part, està molt ben organitzat.
    Si vols et puc dir alguns llibres que veig que potser no has llegit.
    Està molt ben aconseguitel blog:))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa <3
      Doncs clar, jo tampoc sé molt bé si està ben feta o no perquè no l'he vista :( Però el que si sé, és com em va enamorar aquesta saga. Així que te la reomano moltissim <3.

      Moltissimes gràcies, de veritat. Però aquest bloc no seria possible sense tots vosaltres <3 M'encantaria! La veritat, tinc una llista una mica llargueta per llegir, però de veritat que espero el nom d'aquests llibres
      Merssi altre cop,

      Clar's4

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!