Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 de juliol del 2014



Heeey Dreamers! HE TORNAT! El bloc continua en marxa! Axí que us prometo Novetats, Reptes, Canvis, i moltes però moltes ressenyes!

Vaig marxar de colònies amb un somriure d'orella a orella i ple d'agraïment al veure que el bloc ja tenia més de 20.000 visites! I per aquest motiu he intentat escriure alguna coseta per demostrar-vos com d'importants sou per a mi.  




Estimats dreamers,
Escric aquest text per expresar tot el que signifiqueu per a mi. És difícil explicar amb poques paraules el tot. No us puc estar més agraïda: m’heu donat suport, heu cregut en mi, fins i tot quan acabava de començar i això no ho oblido. Mai.   Estic com en un somni, perquè tot el que sempre havia volgut s'està fent realitat dia a a dia. Per a mi els vostres comentaris no són un de més, cada comentari, cada subscripció, cada visita són un tresor per a mi.  Però sobretot als membres, i als seguidors més fidels, gràcies per formar part de la nostra petita-gran familia.  Gràcies per donar-me esperances, però sobretot gràcies per confiar en mi. Gràcies a vosaltres aquest bloc és màgic i vull que sentiu la màgia que hem creat.  Gràcies per ser qui sou, com sou i per fer realitat el meu somni. Gràcies. 
QUOTE 


We read five words on the first page of a really good novel and we begin to forget that we are reading printed words on a page; we begin to see images.
John Gardner

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltissimes gràcies! Però tot el mèrit ha estat vostre! Sense vosaltres res hauria estat possible! <3 Mil gràcies.

      Elimina
  2. Felicitaats! De veritat que ho estas fent molt bé!!! Continua aixi:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes, moltes i moltes gràcies. Però repeteixo, la que us hauria de donar les gràcies sóc jo. Per seguir-me divendres a divendres i sobretot per confiar en mi. Moltissimes gràcies!

      Elimina
  3. Felicitats.

    T'he nominat al meu blog a un premi http://crayssbooks.blogspot.com.es/2014/07/nuevo-premio-liebster-blog-award.html

    1 petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaa!

      Moltes gràcies! Em sembla increïble que m'haigis nominat a mi, poguent nominar a tants altres blogs... Mil gràcies. Ho faré més que encantada!

      Petoons

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!