Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 de juliol del 2014

CONCURS!


Heeey Dreamers!!!
I aquí finalitza el concurs, i us vull donar les gràcies a tots els que l'heu fet possible, a la meva "ajudanta" i el meu "ajudantu" però sobretot a tots els participants i a les 135 persones que han votat.  La guanyadora és L'Eva Mola! Moltes Felicitats guapa! Has fet un dibuix i un escrit que ens han posat els pels de punta! Com a mínim a mi :) Em poso encontacte amb tu ara mateix! 






Els llibres són màgics. Que com ho sé? Molt senzill: Hi ha alguna cosa que et faci sentir com et sents mentre llegeixes un llibre?
Que puguis arribar  a patir, plorar, riure, donar cops a la taula quan passa una cosa imprevista, quan no pots ni dormir pensant: què passarà?
En definitiva, emocionar-te. És una cosa que encara que sigui primavera, estiu, tardor o hivern et ve de gust fer.
És una droga.
Formen part de la meva personalitat del meu jo i la meva vida.
Si existís Déu, jo ho fos i l'univers fos meu, el donaria als llibres.




Estic molt orgullosa de com ha sortit tot, ha estat el pimer i evidentment no serà pas l'ultim. Així que espero que us animeu a participar! 

PD: NOU DEBAT AMB L'ARIA365! A L'APARTAT COL·LABORACIONS! NO US EL PERDEU!

12 comentaris:

  1. Felicitats Eva! A mi em va encantar el teu dibuix i escrit i crec k tots podem dir k ets la justa guanyadora. M'ha encantat akest concurs espero k en tornis a posar una altre.

    ResponElimina
  2. M'encanta el blog! *-* Felicitats Eva!

    ResponElimina
  3. Felicitaaats Evaa m'agrda molt el teu dibuix iguaal q l'escrit et mareixies guanyaar :)

    ResponElimina
  4. Mooltes gràcies Laia!!!:) El teu escrit dedicat a Harry Potter també em va encantar!

    ResponElimina
  5. Felicitats Eva! He de dir que el teu dibuix es molt maco i l'escrit també, i també que m'agradat molt concursa amb persones que els hi agrada tant la lectura i el dibuix com a mi! Així que, res més dir-t'he que moltes felicitats! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eii! Moltíssimes gràcies!:) El teu dibuix també era super original<3 A mi també mha agradat molt poder participar en aquest concurs així que espero que se'n faci un altre ben aviat;)

      Elimina
    2. Sii! jo també espero que se'n faci un altre concurs ben aviat! :D

      Elimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!