Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 de juny de 2014

HEEY DREAMERS! 

VAIG PROMETRE DUES RESSENYES AQUEST CAP DE SETMANA I LES TINDREU, LES TINDREU!!! LA PRIMERA SERÀ LA GUANYADORA D'AQUESTA SETMANA CAÇADORS D'OMBRES!!!! 

I LA SEGONA RESSENYA LA TRIARÉ JO, I PER QUÈ? DONCS PERQUÈ NO PUC ESTAR NI UN SEGON MÉS SENSE FER-LA JA QUE EL LLIBRE M'ENCANTA! I ESTIC SEGURA QUE MOLTS DE VOSALTRES NI EL CONEIXEU.. ÉS D'UNA UTORA D'AQUÍ I ES DIU: COMO DESEES.


ENCATA BUSCO UN MÈTODE D'ENQUESTA NOU JA QUE AQUEST NO M'AGRADA GAIRE... JA US ANIRÉ EXPLICANT. 

I TEMA CONCURS DREAMERS! PER TEMA D'EXÀMENS HE VIST QUE MOLTS DE VOSALTRES NO TENIEU TEMPS DE FER EL QUE VOLIEU EN EL VOSTRE TEMPS LÍMIT.. DONCS... HE DECIDIT ALLARGAR-HO TOT UNA SETMANA MÉS!! AIXÍ DONCS LA DATA LÍMIT ÉS EL DIA 22/6/14!! A QUE ESPEREU? NO VOLEU UN LLIBRE ? ENCARA PODEU PARTICIPAR ! 1 comentari:

  1. Holaaa!<3
    Siusplau quan puguis podras mirar el correu? Es que t'he enviat un missatge i tinc moltes ganes de comentar el llibre que llegeixo amb algu!!!
    Mercii:)

    ResponElimina

Hola! Moltes gràcies per comentar dreamers!